Bolso Napa Arrugada Camel (3 comp.)

2€ de este importe serán destinados a la Obra Social del Hospital Sant Joan de Déu para la investigación del cáncer infantil.

Bolso artesanal realitzat amb napa arrugada (picasso) de color camel. Aquest model té tres compartiments independents, es tanquen amb cremallera. En els dos compartiments grans, l’acabat interior és amb roba. En el compartiment del mig, hi trobareu un clauer extraible de cinta Liberty (cinta importada desde França d’origen anglès)

El bolso va de conjunt amb la cadena i els mosquetons que et permeten portar-la penjada a l’espatlla. Els mosquestons ens permeten cambiar la cadena o treure-la i passar així a disposar d’una pràctica bossa de mà.

Está fabricada amb pell de corder del nostre país, de primera qualitat, el disseny i la seva confecció íntegra també és local.

Una aposta segura per  aconseguir l’elegancia amb un sol complement.

Mesures aprox.: bossa (24×13,5 cm.), cadena (longitud 120cm) i clauer (longitud 10,5 cm). Li agraïrem que en el moment de realitzar l’últim pas de la compra, ens indiqui la seva alçada en el camp de la nota de la comanda, perquè si ho creiem oportú, li farem arribar la longitud de la cadena que li correspongui.

  

Comentarios


Sé el primero en opinar “Bolso Napa Arrugada Camel (3 comp.)”

*